Oslava roku je za námi

21.01.2015 12:07

V neděli 18. ledna se sešli všichni součastní i bývalí členové Macka v KS U Boudů. Nejmenší děti narozeninovou párty trávily v klubovně, kde pro ně byl připraven bohatý program. Nejen spoustu hraček a soutěží, ale také výtvarná dílnička, v níž si mohly vyrobit skutečného macka na krk.

Odrostlejší děti a hlavně jejich rodiče si užili "pařbu" v sále U Boudů. Sešlo se tu na 50 dětí a minimálně podobný počet dospělých. Velkou radost jsme měli z toho, že dorazili i nečlenové Macka, aby s námi tuto událost oslavili. Na děti čekaly různé soutěžě - asi nejoblíbenější byla v pojídaní čokolády, pokusy (tady měla obrovský úspěch explodující sopka), výtvarné dílničky, malování na oblíčej a také ukázky prací plastikového modeláře. Zde si kluci mohli slepit vlastní model letadélka.

Na všechny přítomné čekal dort s jedlým papírem s logem Macka. Zakládající členky naší organizace obdržely čestné členství a jedna z nich Stanislava Bartošová pronesla dojemná slova a přinesla velmi praktický dárek - barevné papíry.

Děkujeme všem, kteří s námi naše výročí oslavili!  Více fotek naleznete v albu na našem Facebooku.